AnaSayfa / Genel / Kahve falında başına dolu yağdığını görmek

Kahve falında başına dolu yağdığını görmek

Kahve falında başına dolu yağdığını görmek ilerleyemeyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, tüm kederinin uçup gideceğine, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başına dolu yağdığını gördüyseniz:

  • Beklenmedik bir şekilde kendinizi bir rekabet ortamında ya da mücadele etmek zorunda bulabilirsiniz.

Kahve falında başına dolu yağmak gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başına dolu yağdığını görmek hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına delalettir.

Kahve falında yazın dolu yağdığını görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yağmur dolu yağdığını görmek verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iri dolu yağdığını görmek elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, bereket ve zenginlik elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin içine dolu yağdığını görmek aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük dolu yağdığını görmek hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dolu yağdığını görmek onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir