AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzerine taş yağmak

Kahve falında üzerine taş yağmak

Kahve falında üzerine taş yağmak sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, helal kazanca sahip olunacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üzerine taş yağmak gördüyseniz:

  • Daha duyarsız olmayaa çalışıyor olabilirsiniz.

Kahve falında üzerine taş yağdığını görmek yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına alamet eder.

Kahve falında üzerine taş yağmak manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine yorulur.

Kahve falında gökyüzünden taş yağdığını görmek sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında gökten taş yağdığını görmek duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine yorulur.

Kahve falında kafasına taş yağmak dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havadan taş yağdığını görmek problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine işarettir.

Kahve falında taş yağmak büyük başarılara imza atılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taş yağdığını görmek hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir