AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünden taş yağdığını görmek

Kahve falında gökyüzünden taş yağdığını görmek

Kahve falında gökyüzünden taş yağdığını görmek sadaka ya da zekat vereceğine, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, uzun süre işsizlik çekeceğine, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünden taş yağdığını gördüyseniz:

  • Yapabileceğiniz şeylere odaklanmalısınız.

Kahve falında gökyüzünden taş yağdığını görmek çok mutlu ve huzurlu olacağına, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzünden para yağdığını görmek aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına inanılır.

Kahve falında gökyüzünden yıldız yağdığını görmek hayırla yad etmeye, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına inanılır.

Kahve falında gökyüzünden ateş yağdığını görmek umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, bir organizasyona katılacağına tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünden balık yağdığını görmek planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünden nur yağdığını görmek maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine delalet eder.

Kahve falında gökyüzünden toprak yağdığını görmek ancak falı kapatan kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine yorulur.

Kahve falında gökyüzünden yağmur yağdığını görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir