AnaSayfa / Genel / Kahve falında havadan taş yağdığını görmek

Kahve falında havadan taş yağdığını görmek

Kahve falında havadan taş yağdığını görmek eğlenceli günler geçireceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında havadan taş yağdığını gördüyseniz:

  • Bazı konuları sürekli erteleyen veya planları değiştiren kişiler dengenizi bozabilirler.

Kahve falında havadan taş yağdığını görmek topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine işaret eder.

Kahve falında havadan atlamak tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında havadan yere düşmek neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına alamet eder.

Kahve falında havadan yürümek özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında havadan düşmek işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, eğer fal sahibi kadınsa da çok anaç olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havadan denize düşmek bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında havadan yere inmek sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye yorulmaktadır.

Kahve falında havadan düşen insanlar görmek belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, başını borçlardan kaldıramayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir