AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağızdan ekmek çıkarmak

Kahve falında ağızdan ekmek çıkarmak

Kahve falında ağızdan ekmek çıkarmak söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, tüm dileklerinin gerçek olacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağızdan ekmek çıkarmak gördüyseniz:

  • Kendinize güvenmeli, öfkelenmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında ağızdan ekmek çıkarmak bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ağızdan balık çıkarmak karlı çıkacağına, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında ağızdan şeker çıkarmak çok yorulacağına, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına tabir olunur.

Kahve falında ağızdan iplik çıkarmak bolluğa ve berekete kavuşacağına, kendisini çaresiz hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında ağızdan saç çıkarmak adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, hayallerde değişiklikler olacağına tabir olunur.

Kahve falında ağızdan lokma çıkarmak borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına yorulur.

Kahve falında ağızdan kıl yumağı çıkarmak böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağızdan kaka çıkarmak sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir