AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağızdan iğne çıkarmak

Kahve falında ağızdan iğne çıkarmak

Kahve falında ağızdan iğne çıkarmak böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, yeni bir ortama girileceğine, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ağızdan iğne çıkarmak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi, duygusal yaşamınızı veya yaşadığınız yeri ilgilendiren konularda değişiklik yapılması gerekiyor olabilir.

Kahve falında ağızdan iğne çıkarmak kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında ağızdan toplu iğne çıkarmak sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, dinini yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ağızdan toplu iğne çıkartmak sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Kahve falında ağızdan yemek çıkarmak uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağızdan saç kılı çıkarmak galibiyetlerinin artacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine delalettir.

Kahve falında ağızdan diş çıkarmak duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında ağızdan demir çıkarmak girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağızdan balık çıkarmak işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir