AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağızdan balık çıkarmak

Kahve falında ağızdan balık çıkarmak

Kahve falında ağızdan balık çıkarmak birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, yarar sağlamayacağına, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, makam edineceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağızdan balık çıkarmak gördüyseniz:

  • Yanlış ilgi alanları olan veya yanlış nedenlerle size yaklaşan kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında ağızdan balık çıkarmak işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağızdan lokma çıkarmak geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında ağızdan şeker çıkarmak kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağızdan demir çıkarmak kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında ağızdan yiyecek çıkarmak aile bireylerinden biri ile tartışacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına işaret eder.

Kahve falında ağızdan iğne çıkarmak çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağızdan uzun saç çıkarmak sevdikleriyle arasının açılacağına, arkasından iyi anılan kişi olacağına işarettir.

Kahve falında ağızdan yemek çıkarmak refah düzeyinin düşeceğine, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir