AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağızdan birşey çıkarmak

Kahve falında ağızdan birşey çıkarmak

Kahve falında ağızdan birşey çıkarmak az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, zengin bir hayat sürüleceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında ağızdan birşey çıkarmak gördüyseniz:

  • Daha önce başladığınız girişimler bazı ufak aksaklıklarla devam ediyor.

Kahve falında ağızdan ekmek çıkarmak sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağızdan tırnak çıkarmak olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağızdan bağırsak çıkarmak durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, inancının zayıflayacağına işarettir.

Kahve falında ağızdan et çıkarmak maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında ağızdan kıl çıkarmak ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, kafasının da rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağızdan kıl yumağı çıkarmak yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağızdan şeker çıkarmak eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağızdan böcek çıkarmak bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir