AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağızdan et çıkarmak

Kahve falında ağızdan et çıkarmak

Kahve falında ağızdan et çıkarmak kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, şanssızlık yaşanacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında ağızdan et çıkarmak gördüyseniz:

  • Güç paylaşımı gerektiren konularda veya ekip çalışmalarına ya da eşit katılıma bağlı anlaşmalarda sorunlar ya da karışıklıklar meydana gelebilir.

Kahve falında ağızdan et çıkarmak rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına rivayet eder.

Kahve falında ağızdan kemik çıkarmak çocuklar gibi mutlu olacağına, yüklü bir miktar borç verileceğine yorulur.

Kahve falında ağızdan kıl çıkarmak hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, güzel günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağızdan para çıkarmak hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında ağızdan tırnak çıkarmak isabetli kararlar alacağına, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına tabir olunur.

Kahve falında ağızdan saç teli çıkarmak isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ağızdan lokma çıkarmak aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağızdan iğne çıkarmak yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir