AnaSayfa / Genel / Kahve falında başına seccade örtmek

Kahve falında başına seccade örtmek

Kahve falında başına seccade örtmek mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, çok kötü günler geçireceğine, imkanlarının artacağına, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, başarısının ve mutluluğunun artacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında başına seccade örtmek gördüyseniz:

  • Planlarda sıklıkla değişiklikler yapılması gerekebilir.

Kahve falında başına seccade örtmek çok güzel olaylar yaşanacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında seccadeyi üstüne örtmek çevre değiştireceğine, doyasıya sefasını süreceğine tabir olunur.

Kahve falında üzerine seccade örtmek büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başına beyaz tülbent örtmek çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine inanılır.

Kahve falında başına şal örtmek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başına yazma örtmek bir türlü kendine gelemeyeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başı örtmek eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında başa şal örtmek sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir