AnaSayfa / Genel / Kahve falında başına yazma örtmek

Kahve falında başına yazma örtmek

Kahve falında başına yazma örtmek başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başına yazma örtmek gördüyseniz:

  • İyi görünme arzunuz artıyor.

Kahve falında başına yazma örtmek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pembe yazma örtmek onunla yeniden kavuşacağına, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mor yazma örtmek bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, başarıya giden yollarını açacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı yazma örtmek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine yorulur.

Kahve falında beyaz yazma örtmek hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında yazma örtmek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına delalettir.

Kahve falında oyalı yazma örtmek ekmek kapılarının kapanacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine yorulur.

Kahve falında başında yazma görmek kazançta zarar edeceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir