AnaSayfa / Genel / Kahve falında seccadeyi üstüne örtmek

Kahve falında seccadeyi üstüne örtmek

Kahve falında seccadeyi üstüne örtmek ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına delalet eder.

Kahve falında seccadeyi üstüne örtmek gördüyseniz:

  • Duygusal hatalara açıksınız.

Kahve falında seccadeyi üstüne örtmek ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında üzerine seccade örtmek iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına işaret eder.

Kahve falında başına seccade örtmek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına işaret eder.

Kahve falında üstüne halı örtmek yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin üstüne yorgan örtmek rızkının ve kazancının bol olacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında ölünün üstüne battaniye örtmek kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üstüne çarşaf örtmek işlerinin yolundan çıkacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin üstüne battaniye örtmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir