AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzerine seccade örtmek

Kahve falında üzerine seccade örtmek

Kahve falında üzerine seccade örtmek kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine inanılır.

Kahve falında üzerine seccade örtmek gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler veya haberler maddi anlamda bir planlama veya bütçe yapılmasını gerektireceği için yolun sonunda sizin için daha faydalı sonuçlar yaratmış olarak dahi değerlendirilebilir.

Kahve falında başına seccade örtmek rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında üzerine seccade örtmek gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında seccadeyi üstüne örtmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına delalettir.

Kahve falında çeyizlik seccade görmek mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kahverengi seccade görmek çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ipek seccade görmek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına inanılır.

Kahve falında yeşil renk seccade görmek çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına alamet eder.

Kahve falında yanan seccade görmek mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, bankadaki hesabının büyüyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir