AnaSayfa / Genel / Kahve falında başı örtmek

Kahve falında başı örtmek

Kahve falında başı örtmek büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına delalettir.

Kahve falında başı örtmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları abartma veya olayların sizi büyüleme ihtimali var.

Kahve falında başına yazma örtmek işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başına beyaz tülbent örtmek kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında başa şal örtmek özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başına beyaz örtü örtmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına tabir olunur.

Kahve falında başına yeşil örtü örtmek ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında başı örtmek yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına inanılır.

Kahve falında başına siyah örtü örtmek yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sürekli stres ve sinir içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında başını tülbentle örtmek kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir