AnaSayfa / Genel / Kahve falında başında sarık görmek

Kahve falında başında sarık görmek

Kahve falında başında sarık görmek çok daha hayırlı yollara girileceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başında sarık gördüyseniz:

  • Ani tepkiler veya beklenmedik hareketler istenilmeyen sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında başında sarık görmek çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına alamet eder.

Kahve falında başına sarık sarmak kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında başa sarık sarmak inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, kurulu düzeninin devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı sarık görmek yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz sarık görmek çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına işarettir.

Kahve falında sarıklı hoca görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında sarık sarmak herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, sevdiği kimseden hayır göreceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil beyaz sarık görmek girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir