AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağa kına sürmek

Kahve falında ayağa kına sürmek

Kahve falında ayağa kına sürmek adının ülke dışında yayılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, çalışmaları kötüleyeceğine, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında ayağa kına sürmek gördüyseniz:

  • Küçük başarılar sizi tatmin etmiyor.

Kahve falında ayağa kına sürmek büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına yorulur.

Kahve falında saçını kına sürmek içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçına kına sürmek huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına işarettir.

Kahve falında yüzüne kına sürmek büyük adımlar atacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kına sürmek hanesine huzurun dolacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına rivayet eder.

Kahve falında parmaklarına kına sürmek kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, çeşitli gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüze kına sürmek hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçlarına kına sürmek hayatına bolluk ve bereket geleceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir