AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağızdan yılan çıkarmak

Kahve falında ağızdan yılan çıkarmak

Kahve falında ağızdan yılan çıkarmak uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, elinin sıkışacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan fal sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine işarettir.

Kahve falında ağızdan yılan çıkarmak gördüyseniz:

  • Eşinizin, sevgilinizin ya da aile büyüklerinizin sizi çok memnun edebilecek bazı yaklaşımlarıyla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında ağızdan yılan çıkarmak çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında ağızdan bağırsak çıkarmak sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında ağızdan iplik çıkarmak yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ağızdan tırnak çıkarmak tövbelerinin Allah’a ulaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağızdan ekmek çıkarmak işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına delalet eder.

Kahve falında ağızdan çıkarmak problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında ağızdan kum çıkarmak bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağızdan yemek çıkarmak yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir