AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağızdan tırnak çıkarmak

Kahve falında ağızdan tırnak çıkarmak

Kahve falında ağızdan tırnak çıkarmak başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, sevdiği birini kırmaya tabir olunur.

Kahve falında ağızdan tırnak çıkarmak gördüyseniz:

  • Bir kimseye yabancılaşabilir, ayrılabilirsiniz.

Kahve falında ağızdan tırnak çıkarmak dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında ağızdan yemek çıkarmak gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine inanılır.

Kahve falında ağızdan böcek çıkarmak moralin ve keyfin yerine geleceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında ağızdan birşey çıkarmak elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağızdan bağırsak çıkarmak tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına tabir olunur.

Kahve falında ağızdan ekmek çıkarmak kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ağızdan balık çıkarmak yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağızdan kemik çıkarmak düşmanların barışacağına, kendisi için isabetli adımlar atacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir