AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağızdan çıkarmak

Kahve falında ağızdan çıkarmak

Kahve falında ağızdan çıkarmak edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, sorunlarından kurtulacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, sorunların üstüste geleceğine inanılır.

Kahve falında ağızdan çıkarmak gördüyseniz:

  • Sorumluluk veya görevlerinizi yerine getirmeniz eleştirilerin önünü kesebilir.

Kahve falında ağızdan diş çıkarmak iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, çalışmaları kötüleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ağızdan yılan çıkarmak zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında ağızdan kum çıkarmak geçim sıkıntısının olmayacağına, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağızdan uzun saç çıkarmak malının ve parasının eksilmeyeceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağızdan balgam çıkarmak ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında ağızdan kıl çıkarmak haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, dertlerin dermanının bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında ağızdan ot çıkarmak ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağızdan kaka çıkarmak makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir