AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağızdan yemek çıkarmak

Kahve falında ağızdan yemek çıkarmak

Kahve falında ağızdan yemek çıkarmak kısmetinin her zaman açık olacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, önünün kapanacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, güzel günlerin geleceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine alamet eder.

Kahve falında ağızdan yemek çıkarmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda karışıklıklardan uzak durun.

Kahve falında ağızdan yemek çıkarmak gayrimenkul sahibi olunacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına delalet eder.

Kahve falında ağızdan kıl çıkarmak sevilen ve sayılan biri olunacağına, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine delalet eder.

Kahve falında ağızdan lokma çıkarmak sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, hem de yeni mülkler satın alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağızdan para çıkarmak sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağızdan kemik çıkarmak ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında ağızdan iğne çıkarmak çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağızdan yiyecek çıkarmak yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına rivayet eder.

Kahve falında ağızdan kılçık çıkarmak zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir