AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağızdan iplik çıkarmak

Kahve falında ağızdan iplik çıkarmak

Kahve falında ağızdan iplik çıkarmak kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, şeref ve haysiyetin artacağına, sorunlarını unutacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine yorulur.

Kahve falında ağızdan iplik çıkarmak gördüyseniz:

  • Toplum içindeki duruşunuzu ilgilendiren durumlar, dünyadaki yeriniz veya iş hayatınızla ilgili çalışmalarınız ön plana çıkıyor.

Kahve falında ağızdan iplik çıkarmak yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ağızdan iplik çekmek ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına tabir olunur.

Kahve falında ağızdan toplu iğne çıkarmak hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağızdan saç çıkarmak kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında ağızdan lokma çıkarmak sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, isteklerini yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında ağızdan ekmek çıkarmak dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında ağızdan balgam çıkarmak kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağızdan para çıkarmak hazırdan yemek zorunda kalacağına, işlerinde çok başarılı olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir