AnaSayfa / Genel / Kahve falında gül yaprağı dökmek

Kahve falında gül yaprağı dökmek

Kahve falında gül yaprağı dökmek yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gül yaprağı dökmek gördüyseniz:

  • Bazı yöntem, yol ya da iş değişiklikleri konusunda olumlu işaretler yüzünü gösterebilir.

Kahve falında gül yaprağı dökmek hayattan elini eteğini çekeceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz gül yaprakları görmek kötü haberler alınacağına, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gül yaprağı görmek içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında gül yaprağı yemek kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı gül yaprakları görmek bir sebeple hem çok şaşıracağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine delalettir.

Kahve falında mavi gül yaprağı görmek elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı gül yaprağı yemek maddi sıkıntılardan kurtulmaya, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kurumuş gül yaprakları görmek kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir