AnaSayfa / Genel / Kahve falında başına dikiş atıldığını görmek

Kahve falında başına dikiş atıldığını görmek

Kahve falında başına dikiş atıldığını görmek depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, bütün maksatlarının gerçekleşmesi, hafif ve iyi hissedeceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında başına dikiş atıldığını gördüyseniz:

  • Karşınızdakilere zannettikleri kadar saf olmadığınızı belli etmeniz menfaatiniz icabıdır.

Kahve falında başına dikiş atıldığını görmek muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına rivayet eder.

Kahve falında eline dikiş atıldığını görmek helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karnına dikiş atıldığını görmek yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine delalet eder.

Kahve falında koluna dikiş atıldığını görmek başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına işarettir.

Kahve falında ayağına dikiş atıldığını görmek onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında parmağına dikiş atıldığını görmek sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine yorulur.

Kahve falında kafasına dikiş atılmak büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine alamet eder.

Kahve falında dikiş atıldığını görmek kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir