AnaSayfa / Genel / Kahve falında eline dikiş atıldığını görmek

Kahve falında eline dikiş atıldığını görmek

Kahve falında eline dikiş atıldığını görmek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, çok resmi görevlerde bulunacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eline dikiş atıldığını gördüyseniz:

  • Size ilham veren planlardan vazgeçmeyin, kimse sizin kadar vizyon veya bilgi sahibi olmayabilir.

Kahve falında eline dikiş atıldığını görmek faydalı şeyler yapacağına, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kafasına dikiş atılmak gösterilen sabrın tükeneceğine, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine tabir olunur.

Kahve falında kafasına dikiş atıldığını görmek geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parmağına dikiş atıldığını görmek girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına işaret eder.

Kahve falında dikiş atıldığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında bacağına dikiş atıldığını görmek başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayağına dikiş atıldığını görmek büyük bir servete kavuşacağına, şeref ve rütbeye inanılır.

Kahve falında vücuda dikiş atıldığını görmek öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir