AnaSayfa / Genel / Kahve falında dikiş atıldığını görmek

Kahve falında dikiş atıldığını görmek

Kahve falında dikiş atıldığını görmek saadete ereceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına, fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine delalettir.

Kahve falında dikiş atıldığını gördüyseniz:

  • Ortaklık ya da evliliklere imza atabilir, sizden daha iyi konumda bir partner bulabilir ya da farklı kültürlerden gelen veya yabancı uyruklu kişilerle ilişkiler veya işbirlikleri kurabilirsiniz.

Kahve falında vücuda dikiş atıldığını görmek yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına inanılır.

Kahve falında ameliyat dikişi atıldığını görmek onlarla çok iyi vakit geçireceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına yorulur.

Kahve falında kafasına dikiş atılmak büyük bir kazanç elde edeceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına delalettir.

Kahve falında ayağına dikiş atıldığını görmek ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, işlerinin yolundan çıkacağına yorulur.

Kahve falında eline dikiş atıldığını görmek aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koluna dikiş atıldığını görmek isteklerinize kavuşacağınıza, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına yorulur.

Kahve falında başına dikiş atıldığını görmek mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine yorulur.

Kahve falında bacağına dikiş atıldığını görmek refah düzeyinin artacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir