AnaSayfa / Genel / Kahve falında koluna dikiş atıldığını görmek

Kahve falında koluna dikiş atıldığını görmek

Kahve falında koluna dikiş atıldığını görmek eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında koluna dikiş atıldığını gördüyseniz:

  • Kararlarınızı kendiniz vermelisiniz.

Kahve falında koluna dikiş atıldığını görmek geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, daha büyük adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında dikiş atılmak kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacağına dikiş atıldığını görmek çok güzel günler geçirileceğine, esenlik, huzur ve saadet bulacağına yorulur.

Kahve falında parmağına dikiş atıldığını görmek daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vücuda dikiş atıldığını görmek hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, mali olarak küçüleceğine delalettir.

Kahve falında eline dikiş atıldığını görmek herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına işarettir.

Kahve falında başına dikiş atıldığını görmek makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, çok zor günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karnına dikiş atıldığını görmek mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir