AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnına dikiş atıldığını görmek

Kahve falında karnına dikiş atıldığını görmek

Kahve falında karnına dikiş atıldığını görmek maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, yaşamın kolaylaşacağına, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karnına dikiş atıldığını gördüyseniz:

  • Bardağın dolu tarafına odaklanmalısınız.

Kahve falında karnına dikiş atıldığını görmek bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine işarettir.

Kahve falında ayağına dikiş atıldığını görmek ticarette başarılı olacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ameliyat dikişi atıldığını görmek maddi olarak güç kazanacağına, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına alamet eder.

Kahve falında bacağına dikiş atıldığını görmek korkularını yeneceğine, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında vücuda dikiş atıldığını görmek tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dikiş atılmak mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında dikiş atıldığını görmek malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, kişinin fena halde yanılacağına delalettir.

Kahve falında kafasına dikiş atıldığını görmek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir