AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafasına dikiş atılmak

Kahve falında kafasına dikiş atılmak

Kahve falında kafasına dikiş atılmak çok istenen bir şeye sahip olunacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına yorulur.

Kahve falında kafasına dikiş atılmak gördüyseniz:

  • Uzağı görerek hareket etmenizde fayda var.

Kahve falında kafasına dikiş atıldığını görmek üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, saygı göreceğine inanılır.

Kahve falında kafasına dikiş atılmak anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına yorulur.

Kahve falında bacağına dikiş atıldığını görmek böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına delalettir.

Kahve falında ayağına dikiş atıldığını görmek alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine alamet eder.

Kahve falında ameliyat dikişi atıldığını görmek zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine alamet eder.

Kahve falında koluna dikiş atıldığını görmek kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine alamet eder.

Kahve falında başına dikiş atıldığını görmek uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında eline dikiş atıldığını görmek kişinin evlatlarının artacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir