AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağına dikiş atıldığını görmek

Kahve falında parmağına dikiş atıldığını görmek

Kahve falında parmağına dikiş atıldığını görmek rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parmağına dikiş atıldığını gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan durumlar hızlı değişiklikler veya hamleler yapmayı gerektirebilir.

Kahve falında parmağına dikiş atıldığını görmek kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında ameliyat dikişi atıldığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına tabir olunur.

Kahve falında karnına dikiş atıldığını görmek yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında başına dikiş atıldığını görmek anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında koluna dikiş atıldığını görmek iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında vücuda dikiş atıldığını görmek uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında dikiş atılmak dönülmez yollara gireceğine, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bacağına dikiş atıldığını görmek düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir