AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtından darbe almak

Kahve falında sırtından darbe almak

Kahve falında sırtından darbe almak onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, fal sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, hayatına bolluk ve bereket geleceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sırtından darbe almak gördüyseniz:

  • Kuralına göre oynamayan ya da belli ilkelerin ya da yöntemlerin dışına çıkan kişi, grup veya kurumlar yorucu bir sürece işaret ediyor.

Kahve falında sırtından darbe almak sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine inanılır.

Kahve falında bıçak darbesi almak gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, sorunların biteceğine işarettir.

Kahve falında başına darbe yemek ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başına darbe almak sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buruna darbe almak bir süre bu duruma çare bulamayacağına, fal sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında askeri darbe olduğunu görmek herkesten ileriye gideceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında darbe yemek akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında kafaya darbe yemek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir