AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi örtü örtmek

Kahve falında mavi örtü örtmek

Kahve falında mavi örtü örtmek hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına delalettir.

Kahve falında mavi örtü örtmek gördüyseniz:

  • Fizik planda henüz birşey gerçekleşmemesine rağmen çok büyük hayaller kurmaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında mavi örtü örtmek ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, makamını kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında başına siyah örtü örtmek atılan adımların zarar getireceğine, fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine delalettir.

Kahve falında başına yeşil örtü örtmek yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında başına beyaz örtü örtmek güzel işlere imza atacağına, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı örtü örtmek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, gelirinin de artmayacağına delalettir.

Kahve falında kabeye örtü örtmek yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında namaz örtüsü örtmek yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, her türlü yakarışının karşılık bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başına örtü örtmek hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir