AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birini kel görmek

Kahve falında ölen birini kel görmek

Kahve falında ölen birini kel görmek sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, yüksek tahsil yapacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında ölen birini kel gördüyseniz:

  • Kendinize bile yabancı gelen kaprislerinizle çevreyi bıktırabilir, birçok anlaşmazlığa sebep olabilirsiniz.

Kahve falında bir bayanı kel görmek rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına delalettir.

Kahve falında kafayı kel görmek hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kafasının kel olduğunu görmek bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında kel bir adam görmek hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kel karpuz görmek sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine delalettir.

Kahve falında kendini yarı kel görmek hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçları kel görmek yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında saçını kel kestirmek akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir