AnaSayfa / Genel / Kahve falında başı kesilmek

Kahve falında başı kesilmek

Kahve falında başı kesilmek zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine delalettir.

Kahve falında başı kesilmek gördüyseniz:

  • Sanatsal, duygusal veya işle ilgili planlarınız istediğiniz şekilde ilerleyebilir.

Kahve falında babasının başının kesildiğini görmek üzüntülerin mutluluğa döneceğine, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine işaret eder.

Kahve falında baş parmağının kesildiğini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına delalet eder.

Kahve falında koyunun başının kesildiğini görmek hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına tabir olunur.

Kahve falında birinin başının kesildiğini görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kardeşinin başının kesildiğini görmek ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında baş parmağın kesildiğini görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında atın başının kesildiğini görmek sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının başının kesildiğini görmek işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir