AnaSayfa / Genel / Kahve falında kel bir insanı saçlı görmek

Kahve falında kel bir insanı saçlı görmek

Kahve falında kel bir insanı saçlı görmek hayırlı bazı adımlar atacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, barış ve sevgi içinde olacağına, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, Allah’ın inayetini kazanacağına, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında kel bir insanı saçlı gördüyseniz:

  • Parlak plan veya projeleriniz olabilir ya da gelecek ön görüleriniz takdire değer olabilir.

Kahve falında kel insanı saçlı görmek yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine inanılır.

Kahve falında kel bir insanı saçlı görmek başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kel insan görmek artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına delalet eder.

Kahve falında bir insanı kel görmek özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine yorulur.

Kahve falında saçlarını kel görmek sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, araba alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçın kel olduğunu görmek kişinin kendi başının çaresine bakacağına, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında saçını kel görmek uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçın bir kısmının kel olduğunu görmek alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir