AnaSayfa / Genel / Kahve falında otomobil çarpmak

Kahve falında otomobil çarpmak

Kahve falında otomobil çarpmak işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında otomobil çarpmak gördüyseniz:

  • Israrla ilerleme kaydetmeyen veya inatçı durum ya da kişilerde hareketlilik başlayabilir.

Kahve falında otomobil çarpmak kısa süre içinde yalnız kalınacağına, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine işarettir.

Kahve falında arabayla ağaca çarpmak rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına tabir olunur.

Kahve falında birine araba çarpmak yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gemiye çarpmak bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin yüzüne kapı çarpmak sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, şöhretli biri olunacağına alamet eder.

Kahve falında koyuna çarpmak işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında arabayla birine çarpmak dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kafanı çarpmak şansını kendi eliyle engelleyeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir