AnaSayfa / Genel / Kahve falında başı açık kadın görmek

Kahve falında başı açık kadın görmek

Kahve falında başı açık kadın görmek karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, önemli işler yapacağına, kazançlı çıkacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına alamet eder.

Kahve falında başı açık kadın gördüyseniz:

  • Daha fazla sosyalleşerek yapmak istediğiniz işler için gerekli bağlantıları kurabilirsiniz.

Kahve falında başı açık kadın görmek çok yoğun çalışacağına, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında baş örtülü kadını açık görmek vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına alamet eder.

Kahve falında başı kapalı kadını açık görmek elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğini başı açık görmek gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, zaman bulmakta zorlanacağına inanılır.

Kahve falında başı açık birini kapalı görmek işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında baş açık olmak büyük zararlara uğrayacağına, yarınlarına umutla bakacağına işarettir.

Kahve falında başı açık olmak kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında ölüyü başı açık görmek büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir