AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü başı açık görmek

Kahve falında ölüyü başı açık görmek

Kahve falında ölüyü başı açık görmek onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüyü başı açık gördüyseniz:

  • Yaşam biçiminizde veya yaşadığınız yerde değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında ölüyü başı açık görmek kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına işarettir.

Kahve falında başı açık namaz kıldığını görmek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına delalettir.

Kahve falında başı açık namaz kılanı görmek dertlerinin sona ereceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında başı açık namaz kılan görmek karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, bereketli işler yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında baş açık görmek şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başı açık gezmek sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında baş açık olmak her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında baş açık gezmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir