AnaSayfa / Genel / Kahve falında başı açık olmak

Kahve falında başı açık olmak

Kahve falında başı açık olmak sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına inanılır.

Kahve falında başı açık olmak gördüyseniz:

  • Bazı yalanlar yüzünden üzülmeniz olasıdır.

Kahve falında başı açık namaza durmak çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına işarettir.

Kahve falında karısını başı açık görmek hayırsız olaylar yaşayacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüyü başı açık görmek platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında baş açık gezmek başarıların çoğalacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına işarettir.

Kahve falında başı açık bayan görmek yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, işinden çıkarılacağına alamet eder.

Kahve falında baş açık görmek yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başın açık görmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında camiye başı açık girmek ömrün uzun olmasına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir