AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini başı açık görmek

Kahve falında sevdiğini başı açık görmek

Kahve falında sevdiğini başı açık görmek büyük bir boşluğa düşeceğine, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğini başı açık gördüyseniz:

  • Hiçkimseye güvenemezsiniz.

Kahve falında sevdiğini başı açık görmek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini başı açık görmek kısmetli bir kişi olunacağına, hırsızlık yapacağına delalet eder.

Kahve falında başı açık birinin kapandığını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Kahve falında başın açık görmek iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında başı açık birini kapalı görmek ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında baş açık gezmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına yorulur.

Kahve falında baş açık kuran okumak beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına işaret eder.

Kahve falında birini başı açık görmek kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir