AnaSayfa / Genel / Kahve falında baş açık olmak

Kahve falında baş açık olmak

Kahve falında baş açık olmak dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, yetkili bir göreve atanacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında baş açık olmak gördüyseniz:

  • Kurslar, seminerler veya diğer eğitici faaliyetler söz konusu olabilir.

Kahve falında karısını başı açık görmek işinin gücünün de rast gideceğine, günahtan temizlenmeye rivayet eder.

Kahve falında baş açık gezmek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına işaret eder.

Kahve falında başı açık namaz kılanı görmek nahoş sözler işiteceğine, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine delalet eder.

Kahve falında başı açık birini kapalı görmek bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına yorulur.

Kahve falında baş açık kuran okumak bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine yorulur.

Kahve falında açık başla namaz kılmak arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine yorulur.

Kahve falında başı açık dışarı çıkmak çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında başın açık görmek sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir