AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanla el ele tutuşmak

Kahve falında başbakanla el ele tutuşmak

Kahve falında başbakanla el ele tutuşmak stresinin çoğalacağına, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, kendi işine sahip olacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, işlerin yakın zamanda bozulacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başbakanla el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin işlerine koşmayı veya işleriyle uğraşmayı bir süreliğine ertelemenizde fayda var.

Kahve falında başbakanla el ele tutuşmak sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, darlık çektiği günlerini unutacağına tabir olunur.

Kahve falında bir erkekler el ele tutuşmak yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kızla el ele tutuşmak dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında el tutuşmak haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiği insanla el ele tutuşmak mallarının artacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine inanılır.

Kahve falında kocayla el ele tutuşmak çok kötü olaylar yaşayacağına, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine delalettir.

Kahve falında nişanlınla el ele tutuşmak büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kuzeniyle el ele tutuşmak çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir