AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişanlınla el ele tutuşmak

Kahve falında nişanlınla el ele tutuşmak

Kahve falında nişanlınla el ele tutuşmak hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, sağlık ve hayır getireceğine, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına işarettir.

Kahve falında nişanlınla el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • Parasal sıkıntılarınızı çok fazla büyütmeyin.

Kahve falında nişanlınla el ele tutuşmak dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, bedeninin şifa bulacağına tabir olunur.

Kahve falında bayanla el ele tutuşmak işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, ele güne muhtaç olacağına yorulur.

Kahve falında birinin el ele tutuşmak mutlu ve hafif hissedeceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına delalettir.

Kahve falında eşiyle el ele tutuşmak mutlu ve sağlıklı olacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında kuzeniyle el ele tutuşmak iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, temiz saf bir adamla evlenebileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kocayla el ele tutuşmak evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına işaret eder.

Kahve falında tanıdık biriyle el ele tutuşmak uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, yolculuk yaparak bir hayra ermeye alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı bir erkekle el ele tutuşmak çok mutlu olacağına, sevineceğine, kazancının azalmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir