AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuzeniyle el ele tutuşmak

Kahve falında kuzeniyle el ele tutuşmak

Kahve falında kuzeniyle el ele tutuşmak sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuzeniyle el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • Yanıltıcı veya sizi çok fazla düşünmeyen kişiler karşınıza farklı yol önerileriyle gelebilirler.

Kahve falında kuzeniyle el ele tutuşmak aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına delalettir.

Kahve falında kuzenle el ele tutuşmak kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına yorulur.

Kahve falında nişanlınla el ele tutuşmak büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, kendisine gelemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında erkekler el ele tutuşmak daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğinin el ele tutuşmak arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında elel tutuşmak herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdık bir erkekle el ele tutuşmak ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin biriyle el ele tutuşmak eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir