AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanla dertleşmek

Kahve falında başbakanla dertleşmek

Kahve falında başbakanla dertleşmek bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, komşular tarafından kötülenileceğine, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına işaret eder.

Kahve falında başbakanla dertleşmek gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenebilir sizi taşıdıkları yönde ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında başbakanla dertleşmek kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyle dertleşmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında biriyle dertleşmek uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine yorulur.

Kahve falında tanımadığın biriyle dertleşmek içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında patronla dertleşmek kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında anneyle dertleşmek yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyle dertleşmek isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, işe ve aşa kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşla dertleşmek hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir