AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronla dertleşmek

Kahve falında patronla dertleşmek

Kahve falında patronla dertleşmek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına delalettir.

Kahve falında patronla dertleşmek gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız duygusal ilişkilerde şanssızsınız.

Kahve falında patronla dertleşmek yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşla dertleşmek mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, başarısının yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla dertleşmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığın biriyle dertleşmek çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başbakanla dertleşmek dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle dertleşmek hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle dertleşmek insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anneyle dertleşmek yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir