AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyle dertleşmek

Kahve falında ölüyle dertleşmek

Kahve falında ölüyle dertleşmek çok hayırlı adımların atılacağına, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, kişinin her daim iyi anılacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyle dertleşmek gördüyseniz:

  • Çıkışlarındaki mantık hatasını anlatmaya çalışmanın faydasını göremeyebilirsiniz.

Kahve falında ölüyle dertleşmek onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, evi yoksa ev alacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyle dertleşmek bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine işarettir.

Kahve falında tanımadığın biriyle dertleşmek mutluluğunu çoğaltacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında patronla dertleşmek kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında eski arkadaşla dertleşmek eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında başbakanla dertleşmek sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle dertleşmek kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşınla dertleşmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, herkesin takdirini toplayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir