AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle dertleşmek

Kahve falında biriyle dertleşmek

Kahve falında biriyle dertleşmek uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine inanılır.

Kahve falında biriyle dertleşmek gördüyseniz:

  • Daha gerçekçi olunması gereken zamanlardasınız.

Kahve falında biriyle dertleşmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, görgülü ve kültürlü olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski arkadaşla dertleşmek neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anneyle dertleşmek şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşla dertleşmek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle dertleşmek hak yolundan ayrılmayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyle dertleşmek muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına rivayet eder.

Kahve falında başbakanla dertleşmek zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden fal sahibinin hasta olacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşınla dertleşmek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir