AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyle dertleşmek

Kahve falında anneyle dertleşmek

Kahve falında anneyle dertleşmek rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına delalettir.

Kahve falında anneyle dertleşmek gördüyseniz:

  • Marşa basmadığınız sürece arabayı hareket ettiremezsiniz.

Kahve falında anneyle dertleşmek daima ona hürmet göstereceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında tanımadığın biriyle dertleşmek hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başbakanla dertleşmek hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, işsiz kalmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyle dertleşmek çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla dertleşmek kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına işaret eder.

Kahve falında patronla dertleşmek bir şeyden zarar görmeye, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle dertleşmek hayatın yoluna gireceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşla dertleşmek başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, solan yüzünün güleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir