AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle dertleşmek

Kahve falında eski sevgiliyle dertleşmek

Kahve falında eski sevgiliyle dertleşmek işinde bol kazanç elde edeceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, işlerinden de geri kalacağına, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, rahatının kaçacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyle dertleşmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin hatalarının bedelini siz ödemek istemezsiniz.

Kahve falında eski sevgiliyle dertleşmek yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski arkadaşla dertleşmek bir sebeple sorun yaşayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın biriyle dertleşmek emeklerinin karşılığını göreceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine delalettir.

Kahve falında başbakanla dertleşmek beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine inanılır.

Kahve falında patronla dertleşmek yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşla dertleşmek işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine delalettir.

Kahve falında biriyle dertleşmek kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anneyle dertleşmek garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, kısa bir kırgınlık yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir