AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın biriyle dertleşmek

Kahve falında tanımadığın biriyle dertleşmek

Kahve falında tanımadığın biriyle dertleşmek günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, ticaret hayatına atılacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın biriyle dertleşmek gördüyseniz:

  • Belli bir ilişki, iş birliği, ortaklık ya da ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda oldukça iyimser beklentiler içinde olabilirsiniz.

Kahve falında tanımadığın biriyle dertleşmek her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında anneyle dertleşmek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinle dertleşmek hedeflerinin başarıya ulaşacağına, çok rahat bir döneme gireceğine, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında biriyle dertleşmek kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, maddi yükümlülüklerin azalacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşla dertleşmek sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına delalet eder.

Kahve falında eski arkadaşla dertleşmek çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, böylece yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında başbakanla dertleşmek çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyle dertleşmek büyük sıkıntılar yaşanacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir